Şah mat, Putin! Un jurnalist l-a criticat dintr-o clădire fără geamuri

Deși credea că victoria de la referendum i-a asigurat o bătrânețe liniștită în funcția de dictator al Rusiei, Vladimir Putin a descoperit că nu e așa de ușor pe cum credea. Un ziarist ingenios de la publicația Strolskja a scris un articol foarte critic la adresa președintelui, din confortul unei clăridiri fără geamuri.

Colegii ziaristului spun că acesta, după ce a publicat textul, a început să aibă mâncărimi și o stare de nervi ciudată de-i venea să sară pe geam. Din fericire, clădirea în care aveau redacția nu are geamuri deloc și, mai mult, este și la 50 de metri adâncime în pământ într-o locație secretă, ca nu cumva să-i vină vreunui ziarist ideea să se împuște de la distanță cu vreo pușcă cu lunetă.

Dictatorul a anunțat, firește, că nu este deloc deranjat de afirmațiile din articol și că cei trei oameni pe care i-a împușcat de nervi imediat ce l-a citit nu au fost omorâți din cauza asta ci pentru că l-au supărat cu altă treabă, o problemă personală pe care nu vrea să o discute.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 iulie 2020 09:07

Alte articole

Vezi mai mult