Mii de bugetari ar putea avea salariile îngheţate în 2019, iar situaţia e chiar mai gravă decât credeam! Într-un comunicat recent, Guvernul a explicat exact ce a vrut să spună: salariile nu vor înceta să mai crească, după cum s-ar putea presupune, ci vor consta chiar în îngheţate, oferite lunar angajaţilor în loc de bani.

salarii_inghetate_contabil.jpg
"Avem o gaură imensă la bugetul de stat, dar şi un surplus de îngheţate, pentru că a venit iarna şi nu le mai mănâncă nimeni", a declarat Aurel Ţuţă, secretar în Ministerul Muncii. "E perfect logic ca măcar o perioadă, salariile profesorilor, ale medicilor şi ale funcţionarilor să fie îngheţate. De vanilie, de căpşuni, chiar şi de caramel sărat, pentru directori!"

Nu toată lumea e mulţumită de planul executivului, cei mai virulenţi fiind chiar angajaţii care urmează să primească îngheţate în loc de salarii. "Cum o să-mi plătesc eu întreţinerea cu îngheţate? Măcar nişte bănuţi de ciocolată, să-l păcălesc pe administrator", s-a plâns Emil, bugetar.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 24.10.2018 16:30 Politic

National Cinematografic