Mii de bugetari ar putea avea salariile îngheţate în 2019, iar situaţia e chiar mai gravă decât credeam! Într-un comunicat recent, Guvernul a explicat exact ce a vrut să spună: salariile nu vor înceta să mai crească, după cum s-ar putea presupune, ci vor consta chiar în îngheţate, oferite lunar angajaţilor în loc de bani.

salarii_inghetate_contabil.jpg
"Avem o gaură imensă la bugetul de stat, dar şi un surplus de îngheţate, pentru că a venit iarna şi nu le mai mănâncă nimeni", a declarat Aurel Ţuţă, secretar în Ministerul Muncii. "E perfect logic ca măcar o perioadă, salariile profesorilor, ale medicilor şi ale funcţionarilor să fie îngheţate. De vanilie, de căpşuni, chiar şi de caramel sărat, pentru directori!"

Nu toată lumea e mulţumită de planul executivului, cei mai virulenţi fiind chiar angajaţii care urmează să primească îngheţate în loc de salarii. "Cum o să-mi plătesc eu întreţinerea cu îngheţate? Măcar nişte bănuţi de ciocolată, să-l păcălesc pe administrator", s-a plâns Emil, bugetar.

TNR refuză să ia banii pregătiți de Guvern pentru presă. Mai bine ne apucăm de făcut bere decât să facem presă cu bani de la stat. Și chiar vorbim serios: bereatnr.ro!

Scris de Vasile | Wednesday, 24.10.2018 16:30 Politic

National Cinematografic