Salariile parlamentarilor pe ianuarie vor fi reportate, pentru că nimeni nu merită să le câştige

Veste proastă pentru senatorii şi deputaţii noştri! Absolut toate salariile aferente lunii ianuarie vor fi reportate pentru luna viitoare, pentru că nici un ales nu a muncit în interesul cetăţeanului, cum ar fi fost firesc. Mai mult, în caz că salariile vor fi reportate mai mult de trei luni consecutive, există posibilitatea ca acestea să nu mai fie plătite deloc.

„Analiza activităţii parlamentare din această lună nu lasă loc interpretărilor”, spune analistul Decebal Popescu. „Aleşii au fost interesaţi exclusiv de binele personal, nicidecum de bunăstarea cetăţenilor care i-au trimis în Parlament. Singura lor preocupare majoră în luna ianuarie a fost să-şi asigure o super-imunitate, care să-i ajute să evite justiţia pentru viitoarele măgării pe care le vor face.”

Cel mai revoltat este liberalul Crin Antonescu, preşedintele Senatului, care spune că el nu e vinovat pentru ce se întâmplă în Parlament. „Eu nici măcar nu mă duc în Parlament, deci nu e corect să fiu făcut responabil pentru mizeriile care se întâmplă acolo. Dar asta e, dacă nu-mi primesc salariul, o să mă împrumut de la prietenul şi colegul Gigi Becali.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
30 ianuarie 2013 15:01

Alte articole

Vezi mai mult