Sancțiune firească pentru jandarmul care a lovit protestatari! Va fi concediat și trimis înapoi la Zoo Băneasa

La presiunea opiniei publice, șefii jandarmului care a lovit cu pumnul mai multe persoane la protestul de sâmbătă seara s-au văzut forțați să-l concedieze. Și cum nimeni nu se înghesuie să-i ofere un alt loc de muncă, jandarmul va fi nevoit să se întoarcă în cușca lui de la Zoo Băneasa.

Cu toate acestea, Jandarmeria Română spune că nu va întrerupe contractul cu Zoo Băneasa și că va continua să angajaze ca jandarmi diverse exemplare de-acolo. Reprezentanții instituției spun că incidentul de sâmbătă seara este unul izolat și că ceilalți jandarmi aduși de la Zoo pot să stea liniștiți, că joburile lor nu sunt în pericol.

Reprezentanții Jandarmeriei au încercat chiar să-l scuze pe cel care a lovit protestatari cu pumnul. ”A crescut în aceeași cușcă cu Mircea Badea, care a avut în mod evident o influență negativă asupra lui”, spune purtătorul de cuvânt al instituției. ”Și am înțeles că tot cădea din copac în cap, împins de Mircea Badea, ceea ce explică comportamentul lui de ființă retardată din seara protestelor.”

Scris de Calin
22 ianuarie 2018 06:01
Citește mai mult despre: jandarm protest

Alte articole

Vezi mai mult