Sancţiuni dure pentru Rusia! Dacă nu părăseşte Ucraina, Putin va fi obligat să anexeze şi Moldova

Pare greu de crezut, însă Rusia tocmai a fost pusă cu botul pe labe! În cadrul unei reuniuni secrete care a avut loc recent la subsolul unei filiale a clubului Bilderberg, preşedintele american Obama şi cancelarul german Angela Merkel au convenit să-i aplice colosului de la Est o sancţiune radicală.

“Dacă nu se retrage din Ucraina, Vladimir Putin va fi obligat să anexeze şi Republica Moldova”, a transmis Obama, “cu tot cu Transnistria, Găgăuzia şi înfricoşătorul municipiu Orhei, unde ştim cu toţii ce se întâmplă.”

Secretarul de stat pentru rakeţi şi alcooluri tari de la Chişinău, Anatolie Nagîţ, a luat act de decizia liderilor mondiali şi a declarat că e “perfect de acord” ca Moldova să fie arătată Rusiei pe post de pisică. “Dacă nu cedează, să ne anexeze! Trei luni rezistă, maximum 4, dacă-i atât de tare în pix pe cât spune”, a adăugat Nagîţ, încercând să ajungă cu limba la o picătură de votcă rămasă pe fundul sticlei.

De teamă că ameninţarea ar putea fi mai mult decât un bluf, Vladimir Putin ia în calcul retragerea din Ucraina, Cecenia, Abhazia, Inguşeţia şi Kaliningrad, casarea tuturor armelor nucleare, vopsirea în alb a steagului Rusiei şi schimbarea imnului de stat cu melodia “Please forgive me”.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Vasile
28 ianuarie 2015 18:18
Citește mai mult despre: Moldova Putin rusia sanctiuni ucraina

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult