Săptămâna viitoare, Ambasada Rusiei vrea să blocheze Kiselefful pentru ”manifestări în aer liber”

Calvarul duminical al șoferilor nu s-a încheiat. După biclicliști și semimaratoniști, a venit rândul diplomaților să blocheze una din cele mai importante artere din capitală pentru o serie de manifestări în aer liber, care doresc să promoveze mișcarea și efortul fizic îndelungat.

”Nu avem încă detalii referitoare la ce vor cuprinde manifestările dar am înțeles că este vorba de o paradă, urmată de activități de masă cum ar fi alergatul, luptele și concursurile de forță”, spun angajații primăriei București, care au primit solicitarea pentru întreruperea traficului auto. Totodată, va fi promovat mersul cu bicicleta rusească, care este la fel ca cea românească, doar că are șenile, blindaj de 45mm și tun.

Ambasada Rusiei promite că va promova, pe lângă exerciții fizice, și turismul, în unele din cele mai îndepărtate și virgine zone ale planetei. ”Zielele acestea toată lumea a văzut Parisul sau Barcelona, dar au văzut Yakutsk-ul? Ăla oraș, e atât de frumos că, majoritatea oamenilor care se duc acolo nu se mai întorc, atât de mult le place”, spune atașatul cultural al ambasadei Rusiei. Rușii promit că, începând de weekendul viitor, bucureștenii vor putea călca, efectiv, pe urmele bunicilor, mergând prin locuri despre care au auzit doar în povești.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
19 mai 2014 11:05

Alte articole

Vezi mai mult