Sătui să aştepte cererea de extrădare, sârbii ni l-au aruncat pe Ghiţă peste graniţă şi au fugit

Până şi pe cei mai buni vecini ai noştri i-am scos din sărite! Pentru că termenul de 18 zile în care România putea depune cerere de extrădare a expirat, Serbia a decis că n-are încotro şi trebuie să încalce regulile diplomaţiei ca să scape mai repede de Sebastian Ghiţă.

În această dimineaţă, un martor ocular susţine că i-a văzut pe grănicerii sârbi încărcându-l pe Ghiţă într-un fel de catapultă şi dându-i drumul peste Dunăre, aproape de localitatea Drobeta Turnu-Severin. Ulterior, angajaţii Vămii sârbeşti ar fi fugit să se ascundă, iar acum autorităţile de la Belgrad neagă că l-ar fi cunoscut vreodată pe Ghiţă.

“Deşi a zburat prin aer mai bine de un kilometru, Sebastian Ghiţă pare teafăr. Nu ştim ce are de gând România să facă cu el, însă există zvonuri că la Orşova se construieşte o catapultă mai mare, cu care Guvernul intenţionează să li-l arunce înapoi sârbilor. Tare mă tem că n-o să le convină”, a declarat un locuitor din zonă. “Eu unul am de gând să plec din ţară curând, nu vreau să mă prindă războiul aici.”

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
26 aprilie 2017 13:04
Citește mai mult despre: extrădare ghita granita serbia

Alte articole

Vezi mai mult