Sătul să o tot împingă de la cârciumă, un vasluian şi-a înscris nevasta în programul „Rabla”!

Consternare la centrul Remat din Vaslui. Un locuitor dintr-o comună aparţinând de zona metropolitană insistă să îşi înscrie nevasta în programul „Rabla”. „Când am luat-o era o bijuterie. Consuma sub 5 litri de alcool pe zi şi ducea patru bărbaţi zdraveni până în poarta casei – iarnă, vară, nu conta”, povestește vasluianul Ghiocel Asimionesei.

Însă, după ce a ieşit din garanţia de 40 de ani, nevasta a început să piardă lichid de fiecare dată când ducea paharul la gură: dintr-o sticlă de rachiu, jumătate îl vărsa pe masă. Evident, şi performanţele ei au avut de suferit. ”Am ajuns să nu o mai pot duce acasă decât împinsă”, spune Ghiocel Asimionesei. ”Nu mai zic că în faţa crâşmei îi o pantă, dacă nu suntem atenţi când o împingem o ia la vale de abia ne ţinem după ea până acasă.”

Cu voucherul primit la predare, vasluianul intenţionează să achiziţioneze o nevastă de producţie asiatică de la un dealer local, care deţine un showroom de masaj thailandez.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 iunie 2014 11:06

Alte articole

Vezi mai mult