Savanții comuniști ne liniștesc: „Breban e doar temporar la ICR, până o clonăm pe Ana Pauker”

Un grup de savanți de sorginte comunistă, care au lucrat îndeaproape cu PSD încă de la înființarea partidului, în secolul trecut, au anunțat că poziția onorifică pe care scriitorul Nicolae Breban în cadrul Consiliului Consultativ al ICR este una temporară, acesta urmând a fi înlocuit în scurt timp cu o clonă a Anei Pauker.

„Avem nevoie de cineva care este comunist veritabil, nu oameni de conjunctură, cum au fost Andrei Marga și acum Breban. Am încercat cu tot felul de surogate, dar nu are sens. E ca și cum ai bea bere fără alcool cu prietenii”, a spus unul din savanți. Ana Pauker a fost aleasă nu doar pentru răutatea pură ci și pentru faptul că, pe lângă ea, Nicolae Breban pare un intelectual de marcă.

Dacă experimentul se dovedește un succes, consiliul consultativ al ICR va fi format exclusiv din comuniști puri sau clone ale acestora, vizați fiind Ștefan Foriș, Pantiușa Bodnarenko, Costi Rogozanu și, cu voia dumneavoastră, ultimul pe listă: Ion Iliescu.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
7 mai 2015 17:05

Alte articole

Vezi mai mult