Savanţii confirmă: cel mai bătrân român are 106 ani! Guvernul creşte vârsta de pensionare la 107 ani

V.R., un apicultor şi fost general de Securitate din localitatea suceveană Frătăuţii Noi, a ajuns cu bine la 106 ani, devenind cel mai bătrân român în viaţă! O confirmă oamenii de ştiinţă, care au verificat atât autenticitatea documentelor sale de identitate, cât şi probele de ADN recoltate.

Potrivit consătenilor, bătrânul de 106 ani încearcă de ani buni să-i convingă pe editorii Guinness Book că e cel mai longeviv român, verdictul savanţilor devenind repede prilej pentru o serbare câmpenească de amploare.

Câteva minute mai târziu, într-un comunicat de presă, Guvernul a anunţat creşterea vârstei de pensionare la 107 ani. Mai mult, deşi nu-l întrebase nimeni, premierul Victor Ponta a insistat că “sistemul de pensii de stat nu e în niciun caz un joc piramidal care stă să se prăbuşească”.

“Creştem vârsta de pensionare la 107 ani, un prag foarte realist, având în vedere că – iată – un concetăţean tocmai a atins 106,” explică premierul, “tocmai ca să le oferim celor mai norocoşi şansa să sărbătorească prin muncă fiecare clipă care depăşeşte speranţa de viaţă regulamentară, de 68, 70 de ani.”

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
7 aprilie 2014 11:04

Alte articole

Vezi mai mult