Scandal de spionaj! Pact secret Rusia-Brăila pentru atacarea şi dezmembrarea Galaţiului

În cazul unui atac rusesc, care ar viza inevitabil Galaţiul, pericolul cel mai mare nu îl reprezintă invadatorii străini, ci trădătorii din interior. O operaţiune de contrainformaţii a SRI a demonstrat existenţa unor planuri militare brăilene de a se alia cu ruşii şi de a ocupa şi subjuga oraşul Galaţi, din pură duşmănie.

Planurile prevăd atacul surpriză cu un detaşament de interlopi brăileni, dotaţi cu robineţi de ultimă generaţie şi bâte cu cui înfipt la capăt, arma preferată a brăileanului.

„Ne aşteptam la o manevră de acest gen din partea duşmanului brăilean şi sperăm că NATO va interveni în cazul concretizării acestei ameninţări, bombardând la ras cuibul de spioni trădători numit Brăila”, declară preşedintele consiliului judeţean Galaţi.

Raportul arată că Galaţiul e complet nepregătit şi ar putea avea soarta Poloniei, urmând să fie şters de pe hartă de cotropitorii brăileni, în cârdăşie cu hoardele barbare ruseşti.

Apărătorii din Galaţi nu se pot baza decât pe ţevi de 2 ţoli, furate din Sidex, apărarea oraşului fiind neglijată în ultimii ani, din cauza alocării unor fonduri uriaşe destinate unor studii de fezabilitate privind alimentarea întregului oraş cu ţuică, prin conducte.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Ionut
5 mai 2014 10:05

Alte articole

Vezi mai mult