Scandal diplomatic! Un bărbat a fost expulzat din judeţul Vaslui pentru că era prea treaz

La scurt timp după ce mai mulţi bărbaţi au fost deportaţi din Arabia Saudită pentru că erau prea frumoşi, un incident diplomatic similar afectează estul Europei! În cursul săptămânii trecute, un bărbat a fost alungat din judeţul Vaslui după ce autorităţile au considerat că acesta era prea treaz, sfidând legile nescrise ale localnicilor.

Vasluienii care au intrat în contact cu turistul spun că acesta era de departe cea mai lucidă persoană care a călcat vreodată la ei în judeţ. “Îşi bătea joc de tradiţiile noastre!”, a declarat un sătean. “Mergea drept, uneori chiar fără să se ţină de gard. În societatea noastră, asta e ca şi cum ai umbla, pardon, cu penisul pe afară! Mai mult decât atât, când îl întâlneam pe uliţă, dădea bună ziua clar, răspicat, în loc să sughiţe şi să mormăie ceva neinteligibil. Practic, ne înjura de mamă.“

Străinul ar fi fost declarat persona non grata şi expulzat după ce a încercat să convertească mai mulţi tineri la stilul său de viaţă nonconformist. “Dacă vor să nu bea, să nu bea la ei acasă, nu să umble prin sat încercând să ne strice copiii cu sfaturi despre cumpătare”, a adăugat un vasluian.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Vasile
29 aprilie 2013 08:04

Alte articole

Vezi mai mult