Tuturor ne place să ne oferim o medalie a statului român din când în când, dar e bine să încuiem uşa când o facem! Potrivit unor surse neoficiale, în această dimineaţă “s-a lăsat cu scântei” în familia Iohannis după ce Carmen a intrat peste Klaus în baie chiar în timp ce acesta îşi acorda Steaua României lui însuşi.

decoratii_iohannis_singur_in_baie.jpg
“Sunt totalmente şocată! Se uita la nişte reviste deocheate şi îşi înfigea viguros în piept o insignă aurie, asta în timp ce îşi lăuda contribuţiile deosebite la progresul societăţii româneşti”, a declarat Prima Doamnă. “Credeam că doar adolescenţii fac asta, nu şi preşedinţii în toată firea!”

Conform paznicului de la Cotroceni, Klaus Iohannis n-a observat că fusese spionat, fiind prea concentrat asupra ceremoniei sale, dar a ieşit după cinci minute din baie ca şi cum nu s-ar fi întâmplat nimic. “Era transpirat, roşu, îi pulsa o venă pe gât... Afară îl aştepta Carmen cu făcăleţul. În seara asta cred că doarme pe preş domnul preşedinte.”

Vizibil ruşinat, preşedintele Iohannis s-a şters pe mâini şi a refuzat să ofere vreun comentariu.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 15.03.2016 20:39 Politic

National Cinematografic