Scandal în Guvern. Au uitat-o pe Dăncilă la Alba Iulia şi de 3 zile doarme în autogară

Gafă guvernamentală la cel mai înalt nivel. După festivităţile de Centenar de la Alba Iulia, convoiul SPP cu demnitari a uitat-o pe Viorica Dăncilă şi a plecat la Bucureşti fără ea. Se pare că Viorica fusese trimisă după covrigi, dar cum ea e inutilă în Guvern, nu şi-a dat nimeni seama că lipseşte. Trecătorii spun că ar fi alergat cam 3 minute după coloana oficială, dar fiind supraponderală s-a oprit gâfâind.

Premierul ţării a fost găsită zgribulită sub balconul unui apartament, unde scheuna de ţi se rupea inima şi zicea: “O să vină să mă ia, o să vină să mă ia”. Locatarii şi-au dat seama că nu e maidaneză: “E îngrijită, părea coafată recent, cineva s-a ocupat de ea, probabil e a unui om cu bani. Am deparazitat-o, i-am făcut nişte poze şi am pus-o pe un site de adopţii”, spune Laura, de la Lăbuş Vet.

Pentru că la Vet nu era loc, primul ministru a ajuns în sala de aşteptare din Autogara Alba-Iulia, unde mai primeşte câte un corn de la trecători. Liviu Dragnea nu a precizat când îşi va recupera Dăncila, semn că are multe alte specimene dispuse să-i asculte obedient ordinele.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Ionut
4 decembrie 2018 11:33
Citește mai mult despre: Alba Iulia autogară Viorica Dancila

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult