Scandal în Parlamentul European. Rareș Bogdan și-a înlocuit scaunul cu un jilț din sec. XVII

Elegantul Rareș Bogdan, cunoscut pentru manierele sale deosebite, a stârnit un scandal monstru în Parlamentul European pentru că și-a înlocuit scaunul banal și clasic de europarlamentar cu un jilț din secolul XVII pe care l-a cumpărat la o licitație de obiecte de artă din Clermont. Acesta susține că nimic nu-l oprește ca în PE să fie la fel de elegant ca la el acasă.

„Nu știu când ați achiesat voi la valorie europene, dar eu am făcut-o încă de când aveam 10 ani și am citit un prim volum despre secretele arhitecturii gotice în Alsacia și influenețele seleucide în mozaicurile de pe podeaua bisericii franciscane din Saint-Îl-du-Mer. Atunci mi-am dat seama că batista pe care-o purtam cu mine nu e doar un depozit de muci ci și un fashion statement, care arată că-ți permiți de-astea, nu șevețele de-alea de un leu de la chioșc”, a declarat Rareș Bogdan. 

Acesta a explicat ușierilor de la PE, care încercau să desșurubeze jilțul său somptuos, că un scaun similar avea și domnitorul Constantin Brâncoveanu în castelul său de la Mogoșoaia și că întrucât el deține cam aceeași demnitate în România, acest fotoliu i se pare potrivit.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

24 februarie 2020 15:03
Citește mai mult despre: Rareş Bogdan

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult