SCANDAL ÎN USL! Crin Antonescu ameninţă cu ruperea coaliţiei dacă la DNA va fi numită Kovessi

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, duminică seară, că, în eventualitatea în care premierul Victor Ponta, din postura de ministru interimar al Justiţiei, o va desemna pe Codruţa Kovesi la şefia DNA, el se va opune.

„Teama mea este că putem continua așa, pentru că drumul acesta nu duce nicăieri. În ciuda calităților și bunelor intenții ale lui Victor Ponta, mă îndoiesc de varianta în care cineva susține în continuare coabitarea. Băsescu, ca agresor al sistemului democratic din România timp de opt ani, nu mai poate fi un partener. Putem spune că nu se negociază cu teroriștii, desigur, păstrând proporțiile. Un om pe care cetățenii României l-au respins în mod zdrobitor, pe care aceiași cetățeni l-au mai respins o dată, nu poate fi un partener. Argumentul cel mai puternic al lui Victor Ponta este presiunea internațională privind accelerarea numirii în funcție a unor procurori generali. „, a spus Crin Antonescu.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a mai spus, duminică seară, că, în cazul în care premierul Victor Ponta o va desemna pe Codruţa Kovesi la şefia DNA, se pune întrebarea ce se întâmplă în continuare, adică dacă se rupe USL, el spunând că „poate e şi asta o variantă”, deşi are îndoieli.

Stire oferită de realitatea.net

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
1 aprilie 2013 06:04

Alte articole

Vezi mai mult