Deși ar trebui să reprezinte la Bruxelles interesele țării și nu pe ale partidelor care i-au propulsat acolo, doi europarlamentari români ne-au făcut iar de căcat și s-au certat ca la ușa cortului într-un lan din grădina botanică a orașului. Europarlamentarul PNL, Rareș Bogdan, s-a luat la harță cu europarlamentara PSD Maria Grapini pe un loc de fotografiat în lan. 

grapini_bataie_maci.jpg

Liberalul a atacat primul, cu umbrela și melonul, dar mult mai experimentata doamnă din PSD, care nu e la primul mandat, a contracarat cu o rafală de poșete în chelia lui Rareș Bogdan. Martori oculari spun că acesta a tras-o de păr pe Grapini iar aceasta l-ar fi mușcat de nas pe liberal.

„Pompierii au intervenit cu furtunul și i-au despărțit, s-a dat și cu gaz tranchilizant. Din fericire domnul Rareș Bogdan avea asupra sa o cantitate impresionantă de batistuțe și i-am putut usca rapid. Acum sunt în afara oricărui pericol și se va stabili un orar de vizitare a lanului cu maci”, a declarat un reprezentant al Comisiei Europene.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Eftimie | Monday, 09.12.2019 12:00 Politic

National Cinematografic