E bătaie mare pe cele câteva mii de locuri de muncă din noile firme ale Gabrielei Firea! Din păcate, zeci candidaţi la un job călduţ în companiile Primăriei Bucureşti se plâng că au fost respinşi dintr-un motiv cel puţin dubios: nu aveau buletin de Voluntari.

voluntari_gabi_firea_respinsi.jpg
Toma Hârlici, un intelectual din sectorul 4 al Capitalei, e unul din numeroşii bucureşteni care doreau să se angajeze la firma de dezinsecţie a Primăriei. "Am un master în combaterea dăunătorilor şi doctorat în anatomia gândacului. Am predat dezinsecţie la Harvard. Chiar îmi doream să schimb sistemul din interior, şi eram convins că interviul o să fie o simplă formalitate", se plânge Hârlici. "Când colo, în locul meu a fost angajat un individ care vindea covrigi la Voluntari până acum o săptămână. Pe scrisoarea de respingere pe care mi-au trimis-o scria doar atât: lipsă buletin comună limitrofă Pandele."

Surse din cadrul partidului de guvernământ spun nici măcar pesediştii cu vechime n-au reuşit să prindă un post în companiile Capitalei. "În anunţ scria că domiciliul în Voluntari constituie avantaj, nu că e criteriu eliminatoriu! Dacă ştiam, îmi luam şi eu măcar o amărâtă de viză de flotant", a comentat Avram Caisă, rudă cu patru senatori.

Situaţia e atât de gravă încât nici măcar cei care doresc să lucreze ca voluntari nu sunt primiţi dacă nu sunt din Voluntari, transmit surse din cadrul uneia dintre Primării (nu se ştie exact care).

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Monday, 20.11.2017 14:15 Politic

National Cinematografic