Scandal la o secție de vot! Un alegător se plânge că a fost microcipat de 2 ori

Un cetățean se plânge că persoanei responsabile cu termoscanarea și microciparea i-a tremurat mâna și i-a implantat două cipuri înainte să intre în secția de vot. Și deși alegătorul ar fi vrut să rămână cu un singur cip, acest lucru a fost imposibil – cipurile sunt proiectate astfel încât să nu poată fi scoase sub nicio formă.

Și nu e singurul incident de acest tip. Într-o secție de vot din Gorj s-au terminat încă de la ora 12:00 cipurile, motiv pentru care secția a fost închisă temporar. ”Acestea sunt instrucțiunile de la centru, dacă nu mai putem microcipa alegătorii, oprim totul până la remedierea problemei”, a explicat președintele secției de votare.

Bill Gates a dat însă asigurări că el a trimis destule cipuri și că aceste probleme nu au legătură cu el. ”Eu m-am pregătit și pentru o prezență de 100%, am trimis în România destule cipuri ca să ajungă pentru toți alegătorii. Probabil s-a furat din ele, altfel nu-mi explic cum la o secție s-au putut termina atât de repede”, a spus miliardarul american.

Scris de Calin
27 septembrie 2020 13:09

Alte articole

Vezi mai mult