Scandal la parlament: Gigi Becali s-a suit pe candelabru şi aruncă cu banane în colegi

Parlamentarii veniţi azi la furat în Casa Poporului au fost martorii unui incident mai puţin obişnuit. Deranjat că nu i s-a acceptat un amendament în comisia juridică, deputatul Gigi Becali s-a suit pe candelabrul din sală şi a început să arunce cu banane şi fecale în colegii săi.

„La început n-a fost chiar aşa de grav, mai făcuse de-astea, de obicei doar se dădea huţa să se relaxeze. Acum însă a fost mult mai agitat, a început să cârâie şi să ne arate fundul. Am încercat să-l dăm jos, să-l momim cu banane dar n-a mers. Ni le-a furat şi apoi a început să ni le arunce în cap. A lovit-o se secretara comisiei şi pe un domn de la PPDD”, spune un parlamentar care a fost martor la eveniment.

La faţa locului a venit imediat o echipă de la Zoo Băneasa care a tras după Becali cu tranchilizante. Din păcate, majoritatea proiectilelor s-au înfipt în iconiţele parlamentarului. În acest moment echipajul de intervenţie a plecat la veterinar să mai aducă un rând de muniţie.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 martie 2013 18:03

Alte articole

Vezi mai mult