Provocările americanilor continuă. După ce recent ambasadorul la Chişinău a declarat că Basarabia nu e România, şomâldocul de ambasador american la Bucureşti s-a dus în Covasna, unde nu doar că a dat mâna cu câţiva unguri, dar a mai şi vorbit cu ei, inclusiv despre cum să rupă Ardealul de România.steag_secuiesc_mormant_vadim.jpg

“Ungurii se simt prost că sunt conduşi de o rasă inferioară, românii. Îi înţeleg. Am văzut cu ochii mei ce maimuţe sunt în trafic în Bucureşti. Secuii mi-au cerut autonomie şi independenţă, precum şi unirea cu Ungaria. Din păcate nu se poate acum, pentru că e prostul de Obama la Casa Albă, dar şi pentru că sunt ruşii foarte activi. Dar când se termină toată povestea asta din Ucraina, e loc să discutăm despre cum putem returna Transilvania adevăraţilor ei stăpâni, ungurii”, a declarat ambasadorul american.

După discuţii, ungurii l-au întrebat pe Hans Klemm: “Vreţi să le dăm o m*ie la români? Haideţi cu noi la mormântul lui Vadim!”, ceea ce au şi făcut. Au profitat de vremea frumoasă pentru a face câteva poze cu steagul secuilor la mormântul îndrăgitului tribun. Ambasadorul a încercat să ţină şi o scurtă declaraţie, dar n-a reuşit pentru că din mormânt se tot auzea “Handicapatule!” şi “Duceţi-vă înapoi în Mongolia, ungurilor!”

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Ionut | Wednesday, 14.09.2016 17:47 Politic

National Cinematografic