Scandalos! Ambasadorul american recidivează. S-a pozat cu steagul secuiesc şi la mormântul lui Vadim

Provocările americanilor continuă. După ce recent ambasadorul la Chişinău a declarat că Basarabia nu e România, şomâldocul de ambasador american la Bucureşti s-a dus în Covasna, unde nu doar că a dat mâna cu câţiva unguri, dar a mai şi vorbit cu ei, inclusiv despre cum să rupă Ardealul de România.

“Ungurii se simt prost că sunt conduşi de o rasă inferioară, românii. Îi înţeleg. Am văzut cu ochii mei ce maimuţe sunt în trafic în Bucureşti. Secuii mi-au cerut autonomie şi independenţă, precum şi unirea cu Ungaria. Din păcate nu se poate acum, pentru că e prostul de Obama la Casa Albă, dar şi pentru că sunt ruşii foarte activi. Dar când se termină toată povestea asta din Ucraina, e loc să discutăm despre cum putem returna Transilvania adevăraţilor ei stăpâni, ungurii”, a declarat ambasadorul american.

După discuţii, ungurii l-au întrebat pe Hans Klemm: “Vreţi să le dăm o m*ie la români? Haideţi cu noi la mormântul lui Vadim!”, ceea ce au şi făcut. Au profitat de vremea frumoasă pentru a face câteva poze cu steagul secuilor la mormântul îndrăgitului tribun. Ambasadorul a încercat să ţină şi o scurtă declaraţie, dar n-a reuşit pentru că din mormânt se tot auzea “Handicapatule!” şi “Duceţi-vă înapoi în Mongolia, ungurilor!”

Scris de Ionut
14 septembrie 2016 15:09
Citește mai mult despre: ambasador Covasna Hans Klemm steagul secuiesc unguri

Alte articole

Vezi mai mult