Scandalos! Dacă un angajat SRI îți cere o țigară ești obligat să i-o dai

Noile legi ale securității naționale conțin prevederi scandaloase pentru toți românii. În textul noii legi se prevede că dacă un agent SRI te oprește pe stradă și îți cere o țigară, ești obligat să i-o dai, chiar dacă e ultima. În caz contrar, românii riscă nu doar o amendă, ci și arest și tortură psihică, adică vor fi puși să se uite ore în șir la discursuri ale lui Iohannis.

Cetățenii contactați de SRI în acest scop trebuie să dea dovadă de maximă discreție și să nu aibă pretenții ulterior, gen să ceară țigara înapoi, ca să nu deconspire identitatea agenților: ”E crucial ca românii să înțeleagă că trebuie să ofere țigara ori de câte ori îi e cerută, și chiar să ofere și restul pachetului, fără să ceară bani în schimb. Toți trebuie să facem un efort pentru a ne apăra țara de amenințări”, spune directorul SRI, Robert Acrișor.

Legea e valabilă și pentru nefumători, care vor fi obligați să țină la ei un pachet de țigări, în caz că vreun angajat SRI are nevoie de o țigară. Românii care nu au țigări la ei pot fi amendați în cazul în care sunt prinși. Dacă nu au o țigară, cetățenii vor fi nevoiți să fure una de la cel mai apropiat fumător și o vor da angajatului SRI, în interesul securității naționale, se arată în textul noii legi.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Ionut
3 iunie 2022 14:59
Citește mai mult despre: sri țigară

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult