Scandalos! După ce că a fost angajată pe pile, fiica lui Petre Daea primește şi spor de rușine pentru că e fiica lui Petre Daea

Nepotismul nu are limite în România! Documente interne ale Ministerului Agriculturii arată că Dani Daea, fiica lui Petre Daea, proaspăt angajată ca referent în cadrul instituţiei, va primi şi un spor de ruşine de 100% la salariu pentru că e fiica lui Petre Daea.

„Sporul de ruşine se acordă în general groparilor, gunoierilor sau măturătorilor, însă există şi situaţii speciale, de exemplu punctul 7b: rudă de gradul I cu Petre Daea”, precizează Mirela Daea, director de resurse umane în Ministerul Agriculturii.

„E firesc, e natural să vreau s-o ajut, copilul e o statuie vie încununată cu frunze, precum mioarele care zburdă pe păşunile unde cândva se zbenguiau străbunii noştri, carpii şi costobocii. Am să rumeg problema, dar vă rog să nu mă mai deranjaţi cu asemenea căcăreze”, a declarat Petre Daea cu puţin timp înainte ca sporul de ruşine al fiicei sale să crească la 115%.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Vasile
15 septembrie 2017 15:55
Citește mai mult despre: familie Petre Daea pile

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult