Scandalos! Nici un român nu susţine că ar fi copilul nelegitim al lui Margaret Thatcher!

Situaţie fără precedent în lumea socio-politică: la mai bine de o săptămână de la moartea Doamnei de Fier, nimeni nu a apărut încă în presă pentru a clama descendenţa directă din marea femeie de stat. În ciuda suspiciunilor privind o serie de conaţionali, cu toţii se încăpăţânează să nege vehement orice implicare.

Cel mai vehiculat este numele lui Minodor Tocmeală, 39 de ani, din Zimnicea. Acesta neagă că ar fi copilul conceput în tinereţe de tatăl său Pompiliu cu Margaret Thatcher. Apropiaţii se declară şocaţi de atitudinea sa refractară: “Sigur minte, păi a refuzat testul de maternitate şi nici n-a huiduit ca să împiedice incinerarea lu’ a’ bătrână. E fi-su lu’ Margareta, dovezile-s clare: a prins conflictul cu Argentina în calitate de minor şi-i mai şi cheamă cu-aceeaşi iniţială pe-amândoi…”, spune un vecin.

Poliţia îl suspectează pe Tocmeală că, de fapt, ar fi furat identitatea unui buzoian care chiar n-are nici o legătură de rudenie cu fosta Doamnă de Fier. Motivul, spun anchetatorii, ar fi că Tocmeală nu vrea nimic din averea familiei, ba mai grav, nici nu urmăreşte să-şi facă imagine pe seama numelui Thatcher. Dacă va fi găsit vinovat, zimniceanul riscă să primească pedeapsa cu încasarea pensiei de urmaş pentru tot restul vieţii.

Autor: Harald (aka Apatrid)

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de TNR
18 aprilie 2013 17:04

Alte articole

Vezi mai mult