Scandalos! Prefectul de Brăila, surprins fără cuțit la o întâlnire

Scene halucinante într-un bar din Brăila, unde prefectul a fost surprins fără cuțit la el, deși avea o întâlnire cu un gălățean. Încă nu se știe unde este cuțitul pe care prefectul l-a primit la învestirea în funcție. ”Cuțitul prefectului e ca sceptrul pentru regi. Este un derapaj grav. Dacă era atacat de gălățean, cu ce se apăra? Cu un gât de sticlă, ca săracii?”, a întrebat indignat primarul Brăilei.

După incident, prefectul a dat declarații confuze. ”Aveam cuțitul în cizmă, ce vreți, să-l țin la vedere, să se prindă gălățeanul?”, a spus prefectul, însă pe imagini se vedea că e încălțat cu șlapi și șosete, ca orice șmecher din Brăila.

Prefectul a spus apoi că în restaurantul unde s-a întâlnit cu gălățeanul erau mulți alți brăileni și la nevoie putea împrumuta un cuțit de la unul din aceștia: ”Eu în Brăila nu am nevoie de protecție. Toată populația este garda mea de corp. Aici până și un copil are la el o șurubelniță cu vârful ascuțit”, spune prefectul. Drept dovadă, gălățeanul cu care s-a văzut în restaurant nici n-a ajuns acasă. Cineva îi tăiase cauciucurile cu cuțitul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Ionut
29 martie 2021 11:03
Citește mai mult despre: Brăila cuțit

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult