Scandalos! Şoşoacă i-a luat poliţistului nu doar motocicleta, ci şi şaorma din mână

Veşnic pusă pe scandal, senatoarea Diana Şoşoacă a încurcat-o de data asta! Aceasta e acuzată de o infracţiune gravă, uzurpare de mâncare oficială, după ce au apărut dovezi că şi-ar fi însuşit nu doar motocicleta unui agent poliţist, ci şi şaorma de serviciu a agentului, marcată cu cele 3 dungi de maioneză regulamentare.

În prezent, poliţistul care a lăsat şaorma oficială pe mâna unui civil e anchetat de IGPR. „Dacă se dovedeşte că e adevărat, îl vom sancţiona exemplar pentru că a stabilit un precedent foarte periculos. Cum putem asigura domnia legii dacă vine oricine şi ne fură prânzul direct din mână? Motocicleta dă-o în plm, îi luăm alta”, a precizat reprezentantul Inspectoratului, castorul şef Adalbert Marceleanu.

„Potrivit Statutului poliţistului, un agent aflat în timpul serviciului nu are voie să lase şaorma din mână decât dacă trebuie urgent să se lege la şireturi, caz în care i-o poate înmâna DOAR altui agent, sau dacă a terminat-o şi trebuie să îşi procure alta. Domnul agent Fane, sau cum îl cheamă, nu era în niciuna din aceste două situaţii, pur şi simplu a lăsat o tanti să muşte din şaorma lui, ca ultimul fraier şi blegoman”, adaugă purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Salman Cornuleţ.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
3 iunie 2024 16:00
Citește mai mult despre: politisti saorma sosoaca

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult