Scandalul continuă: Judeţele Vaslui şi Galaţi ar fi aderat la România doar ca să poată circula în UE

După ce o tânără artistă din Republica Moldova şi-a bătut joc de proaspăt obţinuta cetăţenie română, tot mai mulţi moldoveni stârnesc suspiciunea că ar fi obţinut paşaport românesc doar ca să poată pleca neîngrădiţi în ţările Uniunii Europene!

Nu sunt învinuiţi doar moldovenii din Basarabia, au atras atenţia mai mulţi patrioţi români. Despre două judeţe întregi, Vasluiul şi Galaţiul, circulă zvonul că ar fi ales să adere la ţara noastră doar pentru a beneficia de dreptul la liberă circulaţie, cu scopul de a ajunge mai uşor în ţări cu un nivel de trai superior precum Italia, Spania sau Bucureşti.

Potrivit unor surse independente, cei 900.000 de moldoveni care locuiesc în cele două judeţe ar fi făcut România de râs în mod repetat, atât pe Internet, cât şi în cadrul emisiunilor de ştiri de la ora cinci, unde au dat dovadă de un comportament “uşor imoral”.

“Cine a lăsat atâtea judeţe să intre la noi în ţară?”, s-a revoltat liderul Noua Dreaptă Caracal, insistând ca acestora să le fie retras statutul de teritoriu al României. Discursul tânărului a fost însă întrerupt de răsturnarea căruţei pe care o folosea drept podium.

Scris de Vasile
5 august 2014 15:08
Citește mai mult despre: cetatenie galati pasaport Republica Moldova UE Vaslui

Alte articole

Vezi mai mult