Scandalul continuă! Victor Ponta şi-ar fi trecut în CV testamentul lui Sergiu Nicolaescu

Discuţiile din jurul controversatului testament al regizorului Sergiu Nicolaescu nu mai contenesc! Recent, ultimele dorinţe ale cineastului au fost descoperite în CV-ul premierului Victor Ponta pe site-ul Guvernului, ceea ce le face “autentice, fără îndoială”, spun specialiştii în documente funerare.

Astfel, la rubrica “Activitate profesională”, primul ministru menţionează, pe lângă calitatea sa de membru în diferite comisii şi comitete, şi faptul că Nicolaescu îşi doreşte o înmormântare creştinească şi îi lasă întreaga avere soţiei sale. Nici la rubrica “Educaţie”, după cele 42 de titluri de doctor şi câteva pasaje din certificatul de garanţie al unei motopompe electrice, Ponta nu uită să menţioneze câteva solicitări ale regretatului regizor către cei pe care i-a lăsat în urmă.

Acuzat că ar fi copiat aceste rânduri de pe Internet, Ponta s-a declarat jignit: “Ce vreţi să spuneţi, că aş fi inventat testamentul maestrului? Mâine-poimâine o să sugeraţi că nici colecţia de proverbe albaneze, poeziile de Bacovia şi reţetele de chiftele pe care le am trecute în CV nu sunt adevărate.”

A apărut o bere mai bună decât TNR: bere TNR cu 30% reducere.

Scris de TNR
1 iulie 2013 12:56

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult