Scandalul Hexi Pharma se încheie! TIR-ul cu şpagă e la Bucureşti, în drum spre Ministerul Sănătăţii

A fost un caz dificil, o încercare teribilă pentru un Guvern precar, dar s-a încheiat cu bine! Scandalul dezinfectanţilor Hexi Pharma e pe punctul de a lua sfârşit, după ce un camion încărcat cu 12 tone de şpagă a reuşit să ajungă în timp util la Bucureşti şi urmează să fie descărcat, în orice clipă, în curtea Ministerului Sănătăţii.

“Şpaga, constând în bani gheaţă, aur, dar şi găini şi câteva damigene cu vin, provine din rezerva Fundaţiei ‘Interlopi fără frontiere’ şi e atent calculată pentru a închide gura oricui ar putea pune în pericol caracatiţa mafiotă din sistemul de sănătate”, a precizat Onufrie Rîuleţ, biolog la Hexi Pharma. “Caracatiţa mafiotă e o specie protejată în România şi suntem dispuşi să investim mulţi bani pentru ca şi nepoţii noştri să se bucure de ea.”

Potrivit şoferului TIR-ului, a cărui avere a crescut în ultimele zile cu câteva vile şi un Maserati, pierderile de şpagă pe traseu au fost minime. “Pentru ca şpaga să ajungă caldă la domnul ministru Dinu Patriciu Cadariu, a trebuit să lăsăm ceva la poliţiştii care ne-au tras pe dreapta pe DN1. Altfel, ea e neatinsă, gata să fie împărţită cui trebuie ca să scăpăm naibii de Tolontan şi gaşca lui.”

În cazul în care cele 12 tone de bănet proaspăt nu sunt suficiente, câţiva infractori din Parlament au transmis că sunt gata oricând să introducă o taxă nouă, ca să contribuie toţi românii la dezamorsarea scandalului din sănătate.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Vasile
5 mai 2016 01:05
Citește mai mult despre: coruptie dezinfectanti Hexi Pharma spaga

Alte articole

Vezi mai mult