Scandalul ia amploare! Se pare că ministrul de interne l-a citat nu doar pe Apud, ci și pe Ibidem

Ministrul de Interne Petre Tobă ne demonstrează că nu a lucrat degeaba atâția ani ca polițist. Nu doar că a plagiat masiv în lucrarea sa de doctorat, dar în rarele momente în care a citat lucrările din care s-a inspirat a dat dovadă de o prostie dezarmantă: i-a citat ca autori nu doar pe Apud Stiglitz Joseph și Apud Barry Buzan, ci și pe ”filosoful grec Ibidem” sau ”autorul vietnamez Op Cit”.

”Dacă publicam o lucrare originală, eram dat afară din poliție”, a încercat să se apere Petre Tobă. ”Nici nu știți cât am avut de suferit, câte glume s-au făcut pe seama mea doar pentru că aveam o facultate absolvită. Mă înjurau colegii constant, din «bă, intelectualul!» nu mă scoteau. Nici nu vreau să mă gândesc cum ar fi reacționat colegii polițiști dacă aș fi avut un doctorat original.”

Premierul Dacian Cioloș are acum o mare problemă în guvern: Petre Tobă nu doar că este plagiator, dar acum nici nu mai este tehnocrat. Asta pentru că, odată dovedit plagiator, a devenit automat membru UNPR. Și încă unul din conducerea partidului, pentru că plagiatorii au asigurat un loc în prima linie, alături de maestrul plagiator, Gabriel Oprea.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 noiembrie 2015 13:57
Citește mai mult despre: Petre Toba plagiat

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult