Mii de infractori eliberaţi în baza recursului compensatoriu se confruntă azi cu o nouă problemă: factura la întreţinere! Ministerul Justiţiei le vine însă în ajutor: Tudorel Toader a alcătuit recent o listă a infracţiunilor pentru care iei 3 luni de puşcărie, suficient cât să scapi de cheltuielile usturătoare cu încălzirea.

tudorel-toader.jpg
"Lovirea, de exemplu, se pedepseşte cu închisoarea de la 3 luni la 2 ani", explică Aurel Lupulescu, jurist. "Ca să intri la căldură până prin martie, e suficient să loveşti puţin pe cineva, să-i scoţi un dinte sau să-i faci un cucui."

"Pe listă regăsim şi alte infracţiuni uşor de comis, ca ameninţarea, hărţuirea sau împiedicarea circulaţiei pe drumurile publice. Veşti bune pentru cine are BMW!", adaugă specialistul.

"Dacă nu eşti recidivist, e mai greu, pentru că rişti să iei cu suspendare. Trebuie să fii super nesimţit cu judecătorul, să-i spui ceva de mamă sau să-l tragi de nas."

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Tuesday, 20.11.2018 14:52 Politic

National Cinematografic