Scenariul 4: Gabrielei Firea i se va pune o bandă de scoci pe gură în loc de mască

Autoritățile se văd neputincioase în fața extinderii epidemiei de Gabriela Firea, politicianul preferat al Digi24, care de când a început pandemia nu se mai poate opri din trăncănit aiurea. În ciuda eforturilor cadrelor medicale, a pompierilor și a polițiștilor, aceast femeie deosebit de nocivă și proastă continuă să vorbească prostii la televizor.

„Nu credeam că se va ajunge la acest moment, dar, din păcate, trebuie să declanșăm scenariul patru. Asta presupune, printre altele, să luăm o bandă mare și puternică de scoci și s-o punem pe gura țaței, că altfel nu știu cum o putem opri. Știm din surse sigure că și domnul Pandele, primarul din Voluntari, ar fi de acord cu această măsură”, au declarat, într-o conferință comună, prim-ministrul, ministrul sănătății, avocatul poporului, ministrul apărării, episcopul de Tuzla și profesorul Adrian Streinu-Cercel.

Scenariul 4 prevede și alte măsuri restrictive, cum ar fi izolarea în casă a Gabrielei Firea, să nu cumva să încerce să-și facă campanie electorală prin limbajul semnelor, precum și extinderea bandei de scoci și spre jurnaliștii Digi care o tot promovează fără rușine. În ultimele două săptămâni jumătate din munca medicilor din București a fost să demonteze tâmpeniile spuse de primarul Bucureștiului și mulți dintre ei sunt la capătul puterilor, extenuați și deprimați.

Scris de Ef
30 martie 2020 08:03
Citește mai mult despre: Firea

Alte articole

Vezi mai mult