Schimbare de generație în terorismul românesc! Pe 5 iunie ne alegem alți primari și consilieri

În mai puțin de 2 luni, pe 5 iunie, românii se pregătesc să aleagă teroriștii care vor da tunuri cu banii cetățenilor în următorii 4 ani. Cea mai veche și vastă rețea de teroriști, cunoscută drept PSD, e favorită să-și plaseze cei mai mulți teroriști în fruntea primăriilor și consiliilor locale.

”Teroriștii din PSD și-au pregătit din timp terenul pentru alegerile din iunie”, spune reputatul specialist anti-terorist Decebal Popescu. ”Prin atentatul terorist comis acum aproape un an, ei au stabilit că primarul va fi ales într-un singur tur. Astfel, se asigură că teroriștii lor au prima șansă în alegeri.”

Specialistul anti-terorist le-a explicat românilor și cum pot recunoaște ușor teroriștii care vor să pună mâna pe primării și consilii locale. ”Spre deosebire de jihadiști, care poartă cagule și steaguri ISIS, cei de la noi poartă burți imense și steaguri electorale de partid. Și nu doar cu PSD, ci și cu PNL, PMP sau UNPR. Sunt grupări teroriste aparent rivale, dar care se unesc când interesul le-o cere”, a explicat Decebal Popescu.

Noi tocmai ne-am desfăcut câte o bere TNR. Tu ce mai aștepți? bereatnr.ro/shop

Scris de Calin
26 martie 2016 11:03
Citește mai mult despre: alegeri PSD terorism

Alte articole

Vezi mai mult