Schimbare de look! Codrin Ștefănescu și-a ras urechile, ca să nu mai fie confundat cu un om

Sătul să-i strige lumea pe stradă ”Băi, arăți ca un om!”, Codrin Ștefănescu a luat o decizie radicală: și-a ras ambele urechi, ca să fie clar pentru toată lumea că el nu e om, ci cu totul altceva. ”Într-adevăr, urechile nu aveau ce căuta pe capul meu, mă făceau să arat dubios, așa că sunt cât se poate de încântat că am scăpat de ele”, a spus Codrin.

Operațiunea de eliminare a urechilor n-a fost însă lipsită de incidente. Într-un moment de neatenție, lui Codrin i-a alunecat lama de ras și s-a ales cu o tăietură verticală exact în vârful capului. Și tot cu această ocazie, a rasului de urechi, Codrin a descoperit că au cam început să-i apară fire de păr pe umeri, chiar la baza capului.

Eliminarea urechilor i-a deranjat însă pe vecinii lui Codrin Ștefănescu, care l-au reclamat deja de mai multe ori la poliție. ”Avem copii, soții, nu e normal să apară cu capul descoperit în public”, acuză vecinii. ”Mai mult ca sigur sunt invidioși pe mine, că nevestele lor întorc capul după mine de fiecare dată când mă văd”, a ripostat Codrin.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de Calin
13 octombrie 2017 13:30
Citește mai mult despre: codrin stefanescu

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult