Deși oficial se testează capacitatea de avertizare a populației în situații de urgență, prin sistemul RO-ALERT se urmărește de fapt cu totul altceva: se verifică dacă a mai rămas cineva în țara asta defectă sau au plecat deja toți. 

roalert_cinevaacolo.jpg ”De la zi la zi numărul celor care primesc mesaje este tot mai mic”, a explicat o sursă din interior. ”Iar la ce mizerii se întâmplă în țara asta ne așteptăm în orice moment să ne trezim c-au emigrat toți românii. Mă rog, toți cei care lucrează în privat și cunosc o meserie, că nu ne așteptăm să emigreze bugetarii, de exemplu.” 

Pentru reprezentanții statului, problema este ca nu cumva să emigreze românii din privat și să rămână doar bugetarii în țara asta. ”Dacă nu vor mai exista destui fraieri care să le plătească salariile, atunci sistemul actual se poate prăbuși. De asta se tot verifică prin RO-ALERT dacă mai sunt destui români în țară”, a explicat sursa.

beretnr4bnnrmic.png

Dacă ți-a plăcut acest articol, sigur o să-ți placă și berea Times New Roman. Nu că vrem să ne lăudăm, dar ne pricepem la bere cel puțin la fel de bine ca la scris virale. Convinge-te singur: bereatnr.ro/shop!

Scris de Calin | Tuesday, 30.07.2019 15:54 Politic

National Cinematografic