Scrisoare deschisă a lui Osama Bin Laden pentru pensionarii din România

“Am fost bombardat în ultima perioadă cu extrem de multe scrisori ale pensionarilor români, care îmi spun că sunt disperaţi de modul în care sunt trataţi în România. Îmi spun că măsurile luate de guvernul Boc sunt un atentat la viaţa celor bătrâni şi că nu e zi lăsată de la Dumnezeu, cum zic ei, să nu explodeze preţurile la alimente, la medicamente sau la energie. Vibrez la suferinţele lor pentru că şi eu sunt la vârsta pensionării.

Ei cunosc foarte bine tarifele pe care le practic, însă m-au impresionat când m-au întrebat dacă mă pot plăti şi în bonuri de masă, aşa că am hotărât împreună cu colaboratorii mei să le acordăm consultanţă pentru câteva atentate, să le zic aşa, umanitare. Însă nici eu nu pot să fac minuni, aşa că trebuie să-i avertizez în câteva privinţe.

Odată ar fi infrastructura precară din România. E arhicunoscut faptul că avioanele din România, deşi sunt puţine, au întârzieri foarte mari. Mult prea mari pentru a planifica un atentat cu sorţi de izbândă. Apoi, în România activează foarte multe firme low cost şi, credeţi-mă, nici măcar teroriştii mei nu se riscă să zboare cu astfel de avioane. Alt motiv e faptul că preşedintele vostru, Traian Băsescu, a creştinat acum ceva timp un musulman. Oamenilor mei le e efectiv frică să vină în România din cauza asta. Nici eu nu mi-aş dori ca subalternii mei să fie creştinaţi.

Totuşi, ţin să-i asigur pe pensionarii români că am încheiat un acord stand-by cu FMI-ul şi când voi primi următoarea tranşă voi face ceva pentru ei.

Atât timp cât presa din România e aservită fie mogulilor, fie lui Băsescu, prefer să vorbesc doar pe TNR, site-ul poporului.

Ţin să-i salut pe această cale pe prietenii mei Ovidiu Ohanesian, Sorin Mişcoci şi, mai ales, Marie Jeanne Ion.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
8 iunie 2010 09:05
Citește mai mult despre: Basescu bin laden Boc guvern pensionar terorist

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult