Uneori, Victor Ponta e atât de previzibil! Scrisoarea trimisă recent ambasadelor străine, în care premierul susţine că ar fi nevinovat de acte de corupţie, e plagiată în proporţie de 99% după o scrisoare mai veche, în care premierul declară că n-a plagiat.

ponta_mantogar.jpg
Destinatarii spun că textul scrisorii în care Ponta jură că nu fură e identic cu al scrisorii în care Ponta jură că nu copiază. “Au fost preluate prin metoda copy-paste până şi greşelile de gramatică”, spune Decebal Popescu, specialist în plagiat.

“Tipic Ponta. Practic, doar a înlocuit în text ‘plagiator’ cu ‘corupt’ şi acum pretinde că a redactat o scrisoare complet nouă.”

“Avem bănuieli că şi acea scrisoare [n.r. - cea în care Ponta spune că n-a plagiat] e plagiată după o epistolă a lui Mihail Kogălniceanu”, a adăugat expertul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Friday, 12.06.2015 03:16 Politic

National Cinematografic