Scumpirea călătoriei cu metroul aduce bucurie în Drumul Taberei! „Fraierilor, noi am scăpat!”

După ce au fost subiect de glume din cauza metroului care se presupune că va fi construit în cartierul lor, locuitorii din Drumul Taberei s-au simţit azi răzbunaţi, după ce Metrorex a anunţat că va scumpi călătoria cu metroul cu 25%-33%. „Cine râde acum, fraierilor? Vă mai daţi mari că aveţi metrou la voi în cartier?”, a răbufnit un pensionar din Drumul Taberei.

Cei din Drumul Taberei fac mişto de bucureştenii cu metrou şi pe Facebook, insinuând că metroul de la ei din cartier va fi construit din banii care se vor plăti în plus după scumpirea călătoriei. „Practic, sunteţi sclavii noştri, plătiţi pentru metroul nostru”, le-au scris cei din Drumul Taberei prietenilor care locuiesc în cartierele cu acces la metrou.

Locuitorii din Drumul Taberei nu mai sunt însă atât de convinşi că ar fi bine să aibă metrou la ei în cartier. „Până peste 10 ani, când vor fi terminate lucrările, mai mult ca sigur biletele se vor scumpi de atâtea ori încât majoritatea nu ne vom permite să călătorim cu metroul. Mai bine să oprească lucrările acum, până nu e prea târziu”, spune acelaşi pensionar.

Scris de Calin
1 noiembrie 2013 11:11