Scutul își face treaba! Abia pus în funcțiune, a distrus o mare amenințare: Palatul Parlamentului

Moment istoric pentru securitatea României! Inaugurat azi cu mare fast, scutul de la Deveselu a demonstrat deja că este extrem de eficient în apărarea țării noastre de marile amenințări. Imediat ce a fost pus în funcțiune, mai multe rachete au țâșnit efectiv spre Palatul Parlamentului, distrugându-l complet.

”Scutul are capacitatea să identifice nu numai amenințările externe, ci și pe cele interne”, a explicat secretarul general al NATO, Jens Stoltenberg. ”Dacă a distrus Palatul Parlamentului, asta înseamnă că acel loc reprezenta cea mai mare amenințare la adresa securității României. Scutul nu greșește niciodată, vă garantez asta.”

Vestea mai puțin bună este că în distrugerea Palatului Parlamentului au fost implicate toate rachetele aflate în baza de la Deveselu, astfel că celelalte amenințări interne la adresa României nu sunt în pericol. ”Din SUA a plecat deja un lot nou de rachete, în câteva zile vor ajunge în România și vor fi distruse și celelalte amenințări”, dă însă asigurări secretarul general al NATO.

N-ai înțeles nimic din acest articol dacă nu ți-ai comandat și niște bere TNR!

Scris de Calin
12 mai 2016 13:00
Citește mai mult despre: Deveselu Parlament scut racheta

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult