Scuza anului! Mulți bărbați susțin că au fost reținuți de DNA ca să stea la băut până dimineața

Arestările efectuate de DNA în ultima vreme încep să-și arate roadele! Tot mai mulți bărbați români profită de avalanșa de descinderi și arestări ca să stea la băut până dimineața, spunând soțiilor că au fost reținuți la DNA.

„Să fim serioși, nici măcar nu e greu. Se arestează atât de mulți oameni că abia mai apuci să afli cine este. Nici cei de la DNA nu pot să confirme dacă sunt sau nu acolo, durează ore întregi să verifice printre sutele de dosare dacă sunt sau nu la ei în arest”, spune Decebal Popescu, un tânăr care folosește metoda DNA pentru a bea până în zori. „Cel mai fain e să ai un prieten avocat, el poate să se ducă din când în când să le ceară nevestelor bani pentru „apărare””, explică un alt bețivan.

Soțiile, pe de altă parte, spun că sunt mai puțin îngrijorate dacă își știu soțul în arestul DNA. „Măcar acolo are un pat, mâncare de trei ori pe zi și nici nu vine acasă mirosind a alcool de la scara cealaltă. Plus că, după ce stă câteva luni în arest are o poftă nebună de sex, deși doar cu lumina stinsă și cu fața la perete”, a declarat Dana N., o gospodină care a ținut să-și păstreze anonimatul.
Times
New Roman este din nou pe micile ecrane, în fiecare duminică, de la ora
19:00, pe Prima TV. Duminica asta avem o ediție specială, cu reportaje
exclusive despre pregătirile care se fac în Teleorman, dar și la Paris,
pentru turul doi al alegerilor prezidențiale.

Scris de Eftimie
9 noiembrie 2014 00:11

Alte articole

Vezi mai mult