Se anunţă o concurenţă acerbă la europarlamentare! Noul Cod Penal eliberează mii de infractori

Noua variantă de Cod Penal, care va elibera din închisori mii de infractori, riscă să genereze cea mai dură concurenţă din istoria alegerilor europarlamentare. Încă de la ieşirea din închisoare, proaspăt eliberaţii au fost asaltaţi cu oferte de de către principalele partide autohtone, disperate să-i aibă pe liste.

„Noi, ca partid, avem nevoie mare de oameni care au cultul furtului în sânge”, spune responsabilul cu racolările al USL-ului. „Oameni care pun interesul personal mai presus decât interesul cetăţeanului, fie el şi european, nu găseşti pe toate gardurile. Închisorile sunt cea mai bună pepinieră pentru viitorii noştri europarlamentari, nimeni nu poate nega asta.”

Nici cei din opoziţie nu stau cu mâinile în sân. Atât pedeliştii, cât şi reprezentanţii formaţiunii lui Băsescu, Partidul Mişcarea Populară, sunt la porţile închisorilor şi împart fluturaşi cu oferta lor pentru infractorii eliberaţi de noul Cod Penal. „Ei cu infractorii lor, noi cu ai noştri, va fi o luptă pe viaţă şi pe moarte, purtat de la egal la egal”, exultă Elena Udrea.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Calin
3 februarie 2014 09:02

Alte articole

Vezi mai mult