Se anunţă spectacol. Laserul de la Măgurele va fi îndreptat la noapte spre sediul PSD din Kiseleff

Persoanele labile psihic sau sărace cu duhul, cum ar fi jurnalistul Ion Cristoiu, vor avea un nou motiv de îngrijorare în această seară în privința laserelor proiectate pe clădiri. Cercetătorii de la Măgurele au anunțat că vor să proiecteze imnul național cu laserul pe clădirea PSD.

„Laserul de la Măgurele, cel mai mare din lume, este format din două componente. Prima este formată din două lasere de mare putere (două braţe a câte 10 petawaţi fiecare, 10 petawaţi însemnând 10% din puterea Soarelui), şi un generator de radiaţii gamma cu caracteristici performante. O să scriem cu el Deșteaptă-te Române pe sediul PSD”, au declarat savanții.

Primele estimări arată că laserul are suficientă putere pentru a genera o gaură neagră în sediu, care are suficientă putere să absoarbă toate pensiile din România și ajutoarele sociale. Cei care doresc să fie protejați de laser vor trebui să poarte o căciulă de staniol pe cap.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra doar de pe eMAG.

Loturile de bere TNR sunt întotdeauna limitate, că vindem doar ce n-apucăm să bem noi. Hai, fă repede o comandă, până n-o bem noi pe toată!

Scris de Eftimie
6 februarie 2017 17:02

Alte articole

Vezi mai mult