Urmărit penal pentru crime împotriva umanităţii, fostul preşedinte Ion Iliescu spune că nu o să se lase băgat la închisoare cu una, cu două! Ca să-şi dovedească nevinovăţia, Iliescu declară că poate chema oricând 3 garnituri de tren de la Petroşani, pline cu cetăţeni pregătiţi să depună mărturie în favoarea sa.

tren_mineriada_90.jpg
“Sigur, puteţi să nu mă credeţi când spun că-s nevinovat, dar n-aş vrea să fiu nevoit să-i invoc pe martorii mei din Valea Jiului”, a zâmbit Iliescu. “Trebuie aduşi la Bucureşti, cazaţi, hrăniţi. Plus că bieţii de ei nu sunt foarte deprinşi cu bunele maniere şi s-ar putea să mai spargă câte un geam prin tribunal, să rupă nişte oase... Ar fi păcat de aşa nişte judecători tineri, frumoşi, măi dragă, şi intelectuali.”

Cele trei trenuri de martori aşteaptă, în prezent, semnul lui Iliescu. “Dacă ne dă telefon, în 5 minute am pornit spre Capitală, să reconstituim împreună întâmplările din ‘90 şi să-i asigurăm tovarăşului Ilici un proces echitabil, care respectă principiul ‘audiatur et altera pars’”, a declarat Nikita Andropovici Brejnev, miner autentic din Valea Jiului care nu are nicio legătură cu KGB-ul.

Susține presa independentă! O poți face nu doar prin donații, ci și bând bere. Cumperi bere TNR, fie online din magazinul nostru, fie din hypermarketurile Carrefour și ajuți astfel proiectul editorial Times New Roman. Să curgă berea!

Scris de Vasile | Wednesday, 21.10.2015 12:44 Politic

National Cinematografic