Se anunţă un proces lung! Iliescu vrea să aducă din Valea Jiului 3 trenuri pline cu martori-cheie

Urmărit penal pentru crime împotriva umanităţii, fostul preşedinte Ion Iliescu spune că nu o să se lase băgat la închisoare cu una, cu două! Ca să-şi dovedească nevinovăţia, Iliescu declară că poate chema oricând 3 garnituri de tren de la Petroşani, pline cu cetăţeni pregătiţi să depună mărturie în favoarea sa.

“Sigur, puteţi să nu mă credeţi când spun că-s nevinovat, dar n-aş vrea să fiu nevoit să-i invoc pe martorii mei din Valea Jiului”, a zâmbit Iliescu. “Trebuie aduşi la Bucureşti, cazaţi, hrăniţi. Plus că bieţii de ei nu sunt foarte deprinşi cu bunele maniere şi s-ar putea să mai spargă câte un geam prin tribunal, să rupă nişte oase… Ar fi păcat de aşa nişte judecători tineri, frumoşi, măi dragă, şi intelectuali.”

Cele trei trenuri de martori aşteaptă, în prezent, semnul lui Iliescu. “Dacă ne dă telefon, în 5 minute am pornit spre Capitală, să reconstituim împreună întâmplările din ‘90 şi să-i asigurăm tovarăşului Ilici un proces echitabil, care respectă principiul ‘audiatur et altera pars’”, a declarat Nikita Andropovici Brejnev, miner autentic din Valea Jiului care nu are nicio legătură cu KGB-ul.

Scris de Vasile
21 octombrie 2015 13:44

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult