Procedurile organizatorice presupuse de ieșirea Marii Britanii din UE sunt in plină desfășurare. Ce este și mai important este ca măsurile vor fi coordonate și supravegheate de un corp de specialiști români, la care s-a apelat întrucât românii sunt experți în arta trasului pe cur.

regina_angliei_brexit.jpg

“Este un termen vulgar, în negociere se numește delaying și este o tehnică destul de folosită. Nimeni însă nu se pricepe la așa ceva cum se pricep românii, cum sunt brazilienii la fotbal așa sunt romanii la tras pe cur”, a declarat șeful UE de săptămâna aceasta, dl. Jean-Claude Juncker

Echipele de specialiști români vor ocupa toate palierele de negociere, acestea dând asigurări ambelor părți că vor găsi atâtea erori de procedura, lipsa de reglementare și alte chițibușăreli avocățești încât Brexitul ca dura minim 100 de ani și estimările noastre arată că până atunci o să fim oricum toți morți, fie de batrânețe, fie din cauza rănilor suferite în timpul celui de-al treilea război mondial.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de Eftimie | Tuesday, 12.03.2019 13:56 Politic

National Cinematografic