Concurenţă acerbă pentru postul de Avocat al Poporului, recent eliberat de Victor Ciorbea! Potrivit unor surse din cadrul instituţiei, reprezentanţii a 42 de specii de pe tot întinsul galaxiei s-ar fi înscris deja la concurs, atraşi de salariul considerabil, iar atmosfera e foarte tensionată.

coada_de_alieni_la_avp.jpg
"E din ce în ce mai complicat să ne înţelegem cu toţi doritorii", spune Aurelia, secretară. "Reptilienii nu vorbesc nicio limbă pământeană, peştilienii nu pot respira aer, jaanosienii au fost invadaţi de morgruli şi se grăbesc, ferengii au încercat să dea şpagă şi klingonienii ameninţă comisia."

"Toată lumea ştie că selecţia e una foarte dură, dar mulţi participanţi la concurs refuză să accepte că au bătut zeci de ani-lumină ca să pice examenul", adaugă angajata instituţiei.

"Blorg vecin de planetă cu Ciorb sute de ani, Blorg sigur pe el că ia concursul", a comentat Blorg, unul dintre participanţi.

beretnr4bnnrmic.png

TNR este o bere naturală, fără cipuri de la Bill Gates și e făcută în România, că la fabrica de bere a ocultei mondiale nu mai era loc. Umple-ți frigiderul acum: bereatnr.ro/shop!

*Livrare rapidă în București, Ilfov, Cluj, Iași și Constanța.
Scris de Vasile | Wednesday, 26.06.2019 16:33 Politic

National Cinematografic