Pesedistul tot pesedist. Deşi la prima vedere pare un simplu schizofrenic, Petre Daea este totuşi un mincinos, că doar nu degeaba e în guvernele lui Dragnea. Cu toate că pomeneşte permanent oaia şi susţine că iubeşte şi promovează acest animal, Ministrul Agriculturii a făcut recent o numire controversată: o maimuţă ca secretar de stat, respectiv Mircea Badea.badea_maimuta.jpg

Numirea a provocat haos în Ministerul Agriculturii. În biroul de secretar de stat fusese adus un staul cu fân, dar a trebuit schimbat cu o cracă pe care gibonul de Badea va sta agăţat. A fost dat afară şi ciobanul care urma să mulgă oaia şi a fost numit un îngrijitor de la zoo, care va şterge balele lăsate de Mircea Badea şi îi va da să mănânce căcat, hrana predilectă a maimuţei de trust.

Petre Daea spune că Mircea Badea a fost totuşi numit printr-un concurs: “Erau doi pe loc, maimuţa Alex Velea şi maimuţa Mircea Badea. A câştigat Badea pentru că ştie să urle mai tare şi sperie lupii care ar putea veni să-mi atace oile din birou”, şi-a argumentat Petre Daea numirea maimuţei Mircea Badea.


Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman - 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

beretnr4bnnrmic.png

Mai repede decât unii chelneri la terasă! Dacă stai în București și-ți comanzi berea noastră TNR, o primești în mai puțin de 2 ore. Iar dacă se întâmplă vreo calamitate și nu-ți ajunge în 2 ore, ai 20 de beri gratis de la noi.

Scris de TNR | Thursday, 06.07.2017 15:19 Politic

National Cinematografic