Se dă fanul oii, dar şi-a angajat o maimuţă. Petre Daea l-a numit secretar de stat pe Mircea Badea

Pesedistul tot pesedist. Deşi la prima vedere pare un simplu schizofrenic, Petre Daea este totuşi un mincinos, că doar nu degeaba e în guvernele lui Dragnea. Cu toate că pomeneşte permanent oaia şi susţine că iubeşte şi promovează acest animal, Ministrul Agriculturii a făcut recent o numire controversată: o maimuţă ca secretar de stat, respectiv Mircea Badea.

Numirea a provocat haos în Ministerul Agriculturii. În biroul de secretar de stat fusese adus un staul cu fân, dar a trebuit schimbat cu o cracă pe care gibonul de Badea va sta agăţat. A fost dat afară şi ciobanul care urma să mulgă oaia şi a fost numit un îngrijitor de la zoo, care va şterge balele lăsate de Mircea Badea şi îi va da să mănânce căcat, hrana predilectă a maimuţei de trust.

Petre Daea spune că Mircea Badea a fost totuşi numit printr-un concurs: “Erau doi pe loc, maimuţa Alex Velea şi maimuţa Mircea Badea. A câştigat Badea pentru că ştie să urle mai tare şi sperie lupii care ar putea veni să-mi atace oile din birou”, şi-a argumentat Petre Daea numirea maimuţei Mircea Badea.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp, ca să-ți încânți prietenii cu postările noastre și acolo.

Scris de TNR
6 iulie 2017 13:19
Citește mai mult despre: maimuta Mircea Badea oaie Petre Daea

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult