Se dau banii pentru crescătorii de porci! Părinții porcului Șerban Nicolae, printre primii beneficiari

Abia ce s-a dat legea prin care crescătorii de porci beneficiază de bani de la stat și deja apar primii beneficiari cu dedicație. Printre ei, părinții porcului pesedist Șerban Nicolae, care au primit 10 milioane de euro pentru că l-au crescut.

”L-au dus la peste 100 de kilograme, o greutate mai mult decât onorabilă pentru un porc, deci nu e nimic anormal că părinții lui Șerban Nicolae au încasat acești bani de la stat”, spune Petre Daea, ministrul Agriculturii.

Evident, Șerban Nicolae nu e singurul porc pesedist ai cărui crescători au beneficiat de banii de la stat. ”Nu cred că se îndoiește cineva că PSD-ul are cei mai mulți porci, deci e normal ca părinții de pesediști să fie printre principalii beneficiari ai acestui program”, a spus ministrul Agriculturii.

Almanahul_TimesNewRoman-coperta2.jpg Susține și tu proiectul TNR cumpărând Almanahul Times New Roman – 156 de pagini, texte exclusive, pe care n-o să le găsești pe site! Îl poți cumpăra de pe eMAG, din librăriile Cărturești și Humanitas sau din rețeaua Inmedio.

Avem pagină nouă de Facebook, Times New Roman 2.0, că pe aia veche ne-a șters-o Facebook. Ca să ai la ce da follow.

Scris de Calin
17 mai 2017 12:21
Citește mai mult despre: Serban Nicolae

Comentarii 0 comentarii

Alte articole

Vezi mai mult